Als ik naar de natuur kijk, kan ik niet anders dan geloven in een Schepper die met een groot gevoel voor humor, schoonheid en detail, al het leven heeft geschapen.
Maar wij hebben er wel een zootje van gemaakt. Honger, wreedheid, angst, wanhoop, egoïsme. Maar als ik inzoem op één vogeltje of bloem, dan zie ik de liefde die God had toen hij alles schiep. En ben ik dankbaar dat Hij nog steeds contact wil hebben met ons. Wel op één voorwaarde; dat wij geloven dat Jezus voor onze zonden is gestorven. Helaas is dat voor veel mensen te ongeloofwaardig. Maar toch, als je kunt geloven dat het leven in al zijn pracht en verscheidenheid uit niets is ontstaan.....?
"God is wel onzichtbaar, maar Zijn werk (alles wat Hij heeft geschapen) bewijst Zijn eeuwige kracht. Want sinds het ontstaan van de wereld is Zijn bestaan duidelijk te herkennen in wat Hij gemaakt heeft."
(Romeinen 1:20 uit de Bijbel)
----------------
Op veel van mijn schilderijen staat een ogenschijnlijk chinees teken. Als je het 90 graden naar rechts draait staat er Life!        Dit staat voor mij voor het leven dat God door Jezus geeft.
Back to Top